24-09-2019

Privé: Molecule to Business @Pivot Park; Publiek-Private samenwerkingen

Datum: Dinsdag 24 september 2019
Tiid: 14:00 – 17:30 hrs (inloop/registratie 13:30)
Plaats: Pivot Park, Chesbrough gebouw, Panoramazaal (Kloosterstraat 9, Oss)

Op 24 september 2019 organiseren Briskr partners SMB Life Sciences en Health Valley in samenwerking Pivot Park de bijeenkomst ‘From Molecule to Business’. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de mogelijkheden van publiek private samenwerkingen. We leren van de ervaringen van verschillende ondernemers en horen meer over de mogelijkheden binnen het Katalysator consortium. Tenslotte informeert Catalyze ons waar je aan moet denken als je zelf een consortium wil opzetten. Wij nodigen je van harte uit voor deze bijeenkomst bij het Pivot Park.

Programma:
13:30: Inloop en registratie
14:00: Opening door Pivot Park: John Speksnijder en Health Valley: Koen van den Hurk
14:15: Presentatie Hycult: Erik Toonen
14:35: Presentatie BioCDx: Rachel Vestering, Future Diagnostics
14:45: Presentatie Katalysator: Rob Vermeulen
15:15: Presentatie Catalyze: Wouter Nuytinck & Maarten Doornbos
15:45: Netwerkborrel

Dit event is in het Nederlands en de toegang is gratis, wel even aanmelden s.v.p.! Nieuwe gasten zijn van harte welkom, dus voel je vrij deze uitnodiging te delen met relevante contacten uit je netwerk.

SMB faciliteert en ondersteunt start-ups, jonge MKB’ers, ZZP’ers en ondernemende wetenschappers op het gebied van Life Sciences & Health. De maandelijkse SMB bijeenkomsten hebben tot doel om het netwerk en de kennis te vergroten op het gebied van wetenschap en ondernemen.