Testimonials

Dit zeggen klanten over SMB

“Hieronder laten we graag zien wat klanten en afnemers van onze diensten over de SMB-dienstverlening zeggen. Deze zijn ingedeeld volgens onze drie keractviteiten, t.w. 1 het verhuren van hoogwaardige faciliteiten, 2 het aanbieden van begeledingstrajecten in ondernemen (support) en 3, het verbinden van wetenschap aan de markt v.v. door middel van het organiseren van bijeenkomsten in de SMB Meet & Greet op Novio Tech Campus”. 
John Schalken, programmadirecteur SMB Life Sciences


FACILITEITEN

“De dienstverlening van SMB en de open-innovatiesfeer op Novio Tech Campus is bevorderlijk voor de ontwikkeling van ons product én bedrijf. Met Radboudumc en de Sint Maartenskliniek in de buurt vinden we hier de beoogde kruisbestuiving”.
Ward van Buul, CEO JointSphere

“Sinds een aantal jaar zijn wij eigen product-ideeën in ontwikkeling gaan nemen in samenwerking met andere partijen. Door de faciliteiten van SMB op Novio Tech Campus kunnen wij het praktische werk daarvoor nu in huis uitvoeren”.
Hans Platteeuw, directeur Avivia


SUPPORT

“SMB heeft ons ondersteund bij het schrijven van een eerste business plan in 2012. Tijdens dit traject is de structuur van ons bedrijf geoptimaliseerd en is inzicht verkregen in de financiële situatie van de diverse projecten. Dit heeft geleid tot een meer gefocuste strategie, met als resultaat (in 2015) een winstgevend bedrijf met 9 werknemers plus een spin-off bedrijf. Ik hoop dat ik in de toekomst nog vaker van jullie advies en diensten gebruik mag maken”.
Ard Peeters, CEO Chardon Pharma

“John Schalken en zijn team snappen de sector en de noden van Life Sciences Entrepreneurs, een welkome afwisseling in het subsidiewoud”.
Ronald van der Geest, Bacsassin BV

Als startende ondernemer ben ik 70% van mijn tijd kwijt met het vinden van financiering voor de ontwikkeling van ons product, een blaasmonitor. De bijdrage van SMB Life Sciences was daarom een welkome steun in de rug voor onze patentaanvraag. Daarnaast vind ik het netwerk van SMB zeer waardevol: het is prettig werken tussen collega-ondernemers in de medische sector om ervaringen uit te wisselen en sneller de weg te vinden binnen het financieringslandschap.”
Jeroen Langevoort, CEO NovioScan

“De adviezen van John Schalken (programmadirecteur SMB) hebben ons zeer geholpen bij het maken van strategische beslissingen rondom patentbescherming. Daarnaast konden we via SMB gebruik maken van de EFRO-stimuleringsregeling om een onderzoek te doen naar nieuwe IP-mogelijkheden. Dit onderzoek heeft concreet in kaart gebracht welke kansrijke nieuwe patentaanvragen we konden indienen.”
Ypke van Oosterhout, CEO Xenikos BV

Als starter moet je op veel gebieden zaken regelen. SMB heeft geholpen door mij in contact te brengen  met een ervaren business developer. Daarnaast heeft SMB de kosten voor een patentaanvraag voor haar rekening genomen, wat voor een start-up een behoorlijk bedrag is. Ik zou de diensten van SMB zeker aanraden bij diegenen die overwegen een eigen bedrijf te starten”.
Thomas Luijkx, directeur Antimmune BV


NETWERK

“SMB vormt een belangrijke schakel in het Nijmeegse innovatienetwerk van bedrijven en universiteit. Bij de georganiseerde bijeenkomsten ligt de nadruk vooral op het belichten van voorbeelden van een succesvolle translatie van Sciences naar Business. Deze voorbeelden zijn inspirerend, en de bijeenkomsten worden bezocht door een gevarieerd publiek wat uitgebreide netwerkmogelijkheden oplevert”.
Pieter Nieuwland, Director Technology FutureChemistry Holding B.V.

“Bij de organisatie van de Innovation Bootcamp denkt SMB Life Sciences actief mee: bij de inrichting van het evenement en de Meet&Greet én bij het vinden van interessante sprekers”.
Mariëlle Langereis, Gelderland valoriseert!

“Mede namens wethouder Tankir, hartelijk dank voor alle ondersteuning incl. techniek en catering bij de bijeenkomst Startup Nijmegen. We kijken terug op een geslaagde avond!”
Wijnand Kok, strategisch adviseur economische zaken Gemeente Nijmegen