Kantoorruimten

Kantoorruimten

SMB verhuurt passende bedrijfsruimte (van 22 tot ca. 60 m2) tegen aantrekkelijke huurprijzen. Starters kunnen in aanmerking komen voor gesubsidieerde tarieven. SMB onderscheidt verschillende huurdersprofielen en ondersteunt bedrijven bij de keuze van de juiste kantoorruimte.

Novio Tech Campus
De kantoren op Novio Tech Campus liggen dichtbij de laboratoria. Standaard is aanwezig een pantry met koffie-automaat en koelkast, vergaderfaciliteiten en centrale ontmoetingsruimte (SMB Meet & Greet), WiFi en uitstekende parkeergelegenheid. De campus ligt op loopafstand van het NS-station Nijmegen Goffert en diverse bushaltes.

Radboudumc
Radboudumc beschikt over meerdere kantoren en laboratoriumruimtes voor startups in Life sciences & Health. Deze faciliteiten zijn ideaal voor startups die dichtbij het Radboudumc willen zijn. De start-up wordt gefaciliteerd om van idee en businessplan naar een echt bedrijf te groeien en te innoveren in samenwerking met Radboudumc. Via SMB Life Sciences (een 100% dochteronderneming van Radboudumc) worden naast de ondersteuning van Briskr Health & High Tech Generator speciale prijzen geboden.

Neem voor de mogelijkheden contact op met John van Sambeek, directeur SMB