24-02-2022

Werksessie Smart Together

Digitalisering speelt een grote rol voor ondernemingen in het klaarstomen voor de toekomst. Een efficiëntere organisatie resulteert in een verhoging van de arbeidsproductiviteit en de omzet. In dit programma werken MKB ondernemingen in de regio Arnhem Nijmegen samen aan het toekomstbestendig maken van hun bedrijven door de inzet van digitalisering. Uitwisseling van ervaringen met andere MKB-ers in uiteenlopende sectoren en inspiratie van experts zorgen voor inzicht in je eigen organisatie. Samen werken we gericht aan jouw onderneming.

Voor wie?

Dit programma is gericht op MKB ondernemingen in de regio Arnhem Nijmegen met 10 tot 100 medewerkers in dienst. Ben je bereid in een vaste groep van 6 tot 10 MKB bedrijven openhartig te zijn over wat er goed gaat in jouw bedrijf, en wat beter kan? Wil je als ondernemer jouw netwerk vergroten ook buiten je eigen sector? Ben je gemotiveerd om 5 middagen te besteden aan het verzamelen van ideeën die in jouw onderneming toepasbaar zijn? Dan ben jij geschikt!

De grote mate van kennisuitwisseling, aandacht voor jouw specifieke probleem en goede begeleiding van experts zorgt er voor dat jouw onderneming straks klaar is voor de toekomst!

Wanneer en waar?

De eerste werksessie organiseren we in Arnhem op Industriepark Kleefse Waard zowel fysiek te bezoeken als online te volgen. Deze werksessie is op 24 maart 2022, van 15:30 tot 18:00, daarna is er iedere 2 maanden weer een mogelijkheid om in te stromen, check de kalender voor alle data.

Meer informatie via deze link.