10-09-2014

SMB zondag 14 september op RTL4

Zondag 14 september 2014 is SMB Life Sciences zichtbaar in een aflevering van Medicaltravel. In dit  RTL4-programma gaat Chris Doomernik, directeur Health Valley, onder meer in op de rol van Health Valley, Novio Tech Campus en SMB in Oost-Nederland. Tevens worden twee innnovaties getoond, waaronder de glucose sensor van NovioSense.

Uitzending: Zondag 14 september, 15.55 uur, RTL 4.
Programma gemist? Kijk hier naar de uitzending.

In de regio van Health Valley zijn partijen actief zoals NICE medical en SMB Life Sciences, die jonge ondernemers helpen om innovaties in de gezondheidszorg te realiseren. Dit gaat van het verstrekken van subsidie tot ondersteuning bij het schrijven van een businessplan. Aan het woord komen ook ondernemers binnen Novio Tech Campus. Chris Wilson, directeur van NovioSense, vertelt over zijn innovatie voor diabetes patiënten en Sonja Nijhuis, directeur van In-Balanz, vertelt over de ademhalingstherapie-app voor mensen met ontregelde ademhaling.

Medicaltravel is het programma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en reizen. Medicaltravel is een journalistiek reisverslag en een aaneenschakeling van informatie met ondersteunende beelden, korte interviews en mooie portretten van patiënten, artsen en specialisten. Het televisieprogramma informeert, adviseert en inspireert kijkers van 25 tot 60 jaar op het gebied van Medicaltravel in de breedste zin van het woord.