17-03-2016

Science Meets Business op Health Valley Event

Op het Health Valley Event 2016 in Cinemec Nijmegen staat het zoeken naar nieuwe crossovers centraal. Hoe kunnen nieuwe verbindingen leiden tot kansrijke zorginnovaties en business? Daar kijken we over de grenzen van de Health-sector heen. Innovatie kent immers geen grenzen!
Laat u tijdens de sessie Science Meets Business inspireren door de ervaringen van starters en jonge bedrijven, en kom tot verrassende inzichten!

Science Meets Business: Impact Start-ups on Innovation
Locatie Cinemec: zaal 7, tijd: 14.45 – 15.45 uur (direct na Investor’s Lounge), donderdag 17 maart 2016
Op welk moment je een bedrijf start, of hoe je een product naar de markt brengt… Het opzetten en runnen van een business in de Life Sciences & Health kent vele scenario’s. Maar wanneer en hoe maak je nu die ene allesbeslissende stap die leidt naar succes?

Tijdens de sessie Science Meets Business van SMB Life Sciences delen de volgende ondernemers hun ervaringen en tonen zij de impact van de startup op innovaties:

  • Bram van Dijck van TheraSolve uit België
  • Bert Dommerholt van DOVIDEQ medical
  • Lieuwke de Jong van Mellon Medical

Sessievoorzitter: Dr. John Schalken
John Schalken1 - 2015 webJohn Schalken is sinds 2011 programmadirecteur van SMB Life Sciences in Nijmegen. Vanuit deze rol faciliteert en begeleidt hij jonge bedrijven en onderzoekers in de sector life sciences & health naar professioneel ondernemerschap. Na zijn studie Biochemie bij de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft hij zich in diverse functies in de farmaceutische en hightech-industrie beziggehouden met het opzetten van bedrijven, productlanceringen en het coachen van start-ups en jonge ondernemers.

Op de expositie van het Health Valley Event zal SMB aanwezig zijn met zijn partners Novio Tech Campus en Kadans Science Partner.

Voor meer informatie over het Health Valley Event en aanmelding, kijk op: Health Valley Event 2016