14-10-2014

Science Meets Business i.s.m. MeetINN

Na de succesvolle samenwerking vorig jaar organiseert SMB wederom een bijeenkomst Science Meets Business met de bijeenkomst MeetINN van ICT Netwerk Nijmegen.

Thema: ICT & Medtech: new business opportunities.
Datum: dinsdag 14 oktober 2014
Tijd:     17.00 tot ca. 20.00 (16.30 inloop
Plaats: Novio Tech Campus (SMB Meet & Greet)

We begeven ons deze keer op het snijvlak van ICT en Medische Technologie. Nijmegen is hiervoor goed gepositioneerd met innovatieve bedrijven, hoogwaardige opleidingen, en onderzoeks- en zorginstellingen. We kijken naar kansrijke business opportunities die nieuwe ontwikkelingen bieden voor bedrijven in de ICT- en Medtech-sector. Daarbij komen zaken aan de orde als: Biomedische Big Data, DNA data, Medical electronic devices en Medical applications. En de vraag: Wat is MedTech voor branche, welke specifieke eisen stelt de zorgsector en welke kansen liggen er voor ICT-bedrijven en start ups?

Programma 14 oktober
16:30   Inloop
17:00   ICT & MedTech: new business opportunities. Sprekers zijn:

  • René Penning de Vries, boegbeeld van ICT Nederland en bestuursvoorzitter van Health Valley Netherlands;
  • Jos Lunenberg CBO GENALICE B.V. expert in marketing & sales management en bedrijfsstrategieën binnen de life sciences industrie;
  • Bas Dirkson, MedTech-ondernemer van meerdere start ups en partner van het expertisenetwerk Lavoisier.

Tafelpitches: vast onderdeel van MeetINN is de tafelpitch. Hierbij presenteert u zich in twee minuten aan het gezelschap dat bij u aan tafel staat.
Aansluitend netwerkmoment met afterdrinks en een hapje (tot ca 20.00 uur).