20-10-2016

Science Meets Business & RMTV: Crowdfunding in LS&H

Datum: Donderdag 20 oktober 2016
Tijd: 16:00-19:00 uur (inloop om 15:30)
Locatie: Novio Tech Campus, in de SMB Meet & Greet, gebouw M, Transistorweg 5 Nijmegen (route)

Met regelmaat organiseert SMB bijeenkomsten waar personen elkaar ontmoeten op het raakvlak van wetenschap, maatschappij en bedrijfsleven. Deze SMB bijeenkomsten bestaan uit korte presentaties die genodigden informeren en inspireren gevolgd door een discussie- en contactmoment. De sfeer is informeel. Genodigden zijn betrokkenen die opereren in de sector Life Sciences & Health.

In de SMB bijeenkomst van donderdag 20 oktober trekken SMB Life Sciences en RedMedTech Ventures (RMTV) samen op rondom het thema ‘Crowdfunding in Life Sciences & Health’. Crowdfunding als alternatieve manier van financieren wordt niet alleen steeds professioneler, maar ook meer gemeengoed. Het gaat om veel investeerders die kleine bedragen investeren in tegenstelling tot een paar investeerders die veel investeren. Biedt dit kansen voor uw bedrijf? Hoe steken de verschillende vormen van crowdfunding juridisch in elkaar? Wat zijn de ervaringen uit de praktijk?

Programma:      

15:30 uur                         Inloop

16:00 uur                         Opening John Schalken (SMB) en Rik Luimes (RMTV)

16:10 uur                         Zorgfunders – Mark Lenssen

16:40 uur                         eNose – André Elands

17:00 uur                         Haerst – Jeroen Terpstra

17:20 uur                         Afsluiting + netwerken met hapje en drankje

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname van deze bijeenkomst.  Vooraf aanmelden is wel gewenst in verband met de catering. Tot ziens op 20 oktober!

The monthly meetings Science Meets Business aim to connect people and exchange knowledge in the world of science and business.

Logo SMB webrmtv-logo