30-01-2014

Rosmalen Consultancy naar Novio Tech Campus

Per 1 februari  is Rosmalen Consultancy gevestigd op de Novio Tech Campus.  Dit bureau adviseert jonge life-science-bedrijven op weg naar professioneel ondernemerschap. Rosmalen Consultancy is het eerste bedrijf dat via SMB Life Sciences een huurovereenkomst afsluit.
Managing Director Frans Rosmalen is reeds vele jaren werkzaam in de sector. Eerst als hoofdanalist bij het Radboud, later als oprichter van ITS en Future Diagnostics en, thans, o.a. als lid van de Raad van Commissarissen bij GATT technologies in Nijmegen. Met zijn eigen consultancy stelt Rosmalen zijn expertise en kennis  beschikbaar voor nieuwe initiatieven: “Bij de Novio Tech Campus kan ik makkelijker ideeën naar de markt brengen”. De komst van Rosmalen Consultancy is voor de campus een welkome aanvulling om innovaties in de medische technologie en geneesmiddelenontwikkeling te stimuleren .

Rosmalen-NTC 28 jan 2014Rosmalen-NTC 28 jan 2014 met vSambeekFrans Rosmalen geflankeerd door John Schalken van SMB (links) en Chiel van Dijen, Kadans (rechts).

 

 

 

 

Frans Rosmalen tekent overeenkomst met SMB-directeur John van Sambeek