30-05-2014

Rhumbline naar Novio Tech Campus

Het adviesbureau Rhumbline Consultancy is vanaf 1 juni gehuisvest op Novio Tech Campus. Het bedrijf geeft onder meer advies over de inrichting van kwaliteitssystemen voor medical device- en geneesmiddelen producties en verzorgt tevens kwalificatie en validatie van cleanrooms en apparatuur, procesvalidaties en sterilisatievalidaties.

Rhumbline Consultancy richt zich op producenten, laboratoria, leveranciers en dienstverlenende organisaties die werkzaam zijn in de farmaceutische en medische industrie en life sciences. “Daarom ben ik ook naar Novio Tech Campus gegaan”, zegt oprichter Christian van Munster, “Kwaliteit is essentieel in het productieproces voor deze branche en Rhumbline Consultancy zit hier dicht op alle schakels in de productieketen”. Rhumbline Consultancy is een welkome aanvulling vindt John Schalken van SMB, “Zij brengen het kwaliteitsbesef al vroeg in de onderzoeks- en ontwikkelingsfase van life-science-producten en diensten. Daar kunnen zeker ook de ondernemers op Novio Tech Campus hun voordeel mee doen”. Informatie website Rhumbline Consultancy.

Huurcontract NTC - voor Mgebouw

Christian van Munster van Rhumbline Consultancy (midden) met de kersverse huurovereenkomst voor Novio Tech Campus geflankeerd door de SMB-directie John Schalken (links) en John van Sambeek