17-02-2014

Ook NovioSense naar Novio Tech Campus

SMB verwelkomt in korte tijd haar derde bedrijf op de Novio Tech Campus. Hier gaat NovioSense vanaf 1 maart a.s. gebruik maken van gloednieuwe kantoren en een labruimte. Vier medewerkers gaan er werken aan de verdere ontwikkeling van een glucosesensor.

NovioSense uit Nijmegen ontwikkelt een glucosemeter die in het oog wordt geplaatst en draadloos uit te lezen is. Dit product vervangt de traditionele vingerprik met de meting van glucose in traanvocht, direct in het oog. Een revolutionaire uitvinding voor patiënten met diabetes. Chris Wilson, directeur NovioSense: Het is uiteindelijk de bedoeling dat onze glucosesensor wordt uitgelezen door middel van een smartphone. Om dat te realiseren denken we bij Novio Tech Campus het netwerk en de juiste technologie te vinden. Doel is dat we de sensor in 2017 naar de markt brengen”.

Totaalconcept
Voor SMB is NovioSense een goede bekende. Van het begin af ondersteunt SMB NovioSense met het totale pakket: van het uitvoeren van een IP-assessment, tot het vinden van de juiste huisvesting. Chris Wilson: “Onze kantoren stonden in het centrum van de stad en onze laboratoria op het Radboud Universiteit. Bij de Novio Tech Campus hebben we alles  bij elkaar. Dat is toch veel efficiënter”. Informatie: www.noviosense.com

FOTO’S: Medewerkers van NovioSense op hun gloednieuwe lab van SMB en de ondertekening van de huurovereenkomst met Chris Wilson (links) en John Schalken van SMB.op 13 februari jl.

NovioSense - teamNovioSense ChrisJohn