12-10-2017

Lancering Business Generator Health & High Tech

Graag nodigen wij u uit om de lancering van ons nieuwe regionale stimuleringsprogramma bij te wonen. Tijdens de lancering presenteren wij niet alleen onze nieuwe plannen, maar ook de naam waaronder wij deze plannen gaan uitvoeren.

Het thema van de bijeenkomst is ‘Impact on Health & High Tech’. Impact op innovatieve producten en diensten, maar ook op werkgelegenheid en economische ontwikkeling. Bij de opening focussen we op de effecten van samenwerking tussen ondernemingen, kennisinstituten, overheden en andere netwerkpartners.

De dagvoorzitter is Marjolijn van de Zandschulp, voorzitter van het bestuur van het programma. Sprekers zijn onder meer:

Rob van Gijzel, voormalig burgemeester van Eindhoven
Charles Smit, SVP & General Council van Nexperia
Silver de Bruijn, accountmanager van Rabobank RvN + Sleep.ai

– En diverse start-ups, zoals PharmaCytics

Natuurlijk wordt het programma ook inhoudelijk toegelicht door Rikus Wolbers (programmadirecteur). Vervolgens vindt de officiële lancering van het programma plaats en onthullen wij de naam en het logo.

Datum:
Donderdag 12 oktober 2017

Locatie:
Novio Tech Campus, SMB Meet&Greet, gebouw M, Transistorweg 5 Nijmegen (route)

Programma:
13:30 – Inloop
14:00 – Start bijeenkomst & officiële openingshandeling
17:00 – Netwerken onder genot van een borrel en een hapje, met muzikale ondersteuning van VESPA

Over het stimuleringsprogramma

Dit programma wordt gedragen door een consortium van partijen die allen betrokken zijn bij het stimuleren, faciliteren en ondersteunen van ondernemerschap in de Life Sciences, Health en High Tech sectoren. Het programma stroomlijnt het aanbod van diensten, vergemakkelijkt samenwerking en verhoogt de efficiëntie van geboden ondersteuning.

De kernpartners binnen het programma zijn: Gemeente Nijmegen, Health Valley, Kadans Science Partner, Novio Tech Campus, OostNL, Provincie Gelderland, Radboudumc en Radboud Universiteit en SMB. Het consortium wordt aangevuld met associate partners, waaronder The Economic Board, Rabobank Rijk van Nijmegen en anderen.

Samen hebben deze partijen activiteiten gedefinieerd en ontworpen om startups, scale-ups en grownups te stimuleren en daarmee de kennisintensieve werkgelegenheid in de (top)sectoren Life Sciences & Health (LSH), High Tech systemen & materialen (HTSM) en Chemie te vergroten. Daarnaast maakt het consortium zich sterk voor het meer zichtbaar maken van deze ondernemendheid in de regio en ver daarbuiten.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 12 oktober. Graag tot dan!

Namens de kernpartners,

Rikus Wolbers
Programmadirecteur

smb_logos2