18-03-2015

Science Meets Business @Health Valley Event

The Art of Venturing
Op welk moment je een bedrijf start, of hoe je een product naar de markt brengt… Het opzetten en runnen van een business in de Life Sciences & Health kent vele scenario’s. Maar wanneer en hoe maak je nu die ene allesbeslissende stap die leidt naar succes? Tijdens de sessie Science Meets Business op het Health Valley Event vertellen ondernemers over hun ervaringen, over missers en toevalstreffers, over do’s & dont’s… Kortom: over de kunst van geslaagd ondernemerschap!
Luister naar Jan Sigger over de nextstep en product/markt-introductie van Quirem Medical, naar Koen Dechering die Bill Gates als investeerder aantrok voor TropIQ Health Sciences en naar Ad van Gorp die zijn droompartner vond voor LeadPharma.

Deze SMB-bijeenkomst vindt plaats tijdens het Health Valley Event.
Sessievoorzitter: John Schalken.
Datum en tijd: woensdag 18 maart 2015 van 14.45 tot 15.45 uur
Locatie Health Valley Event: Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen.
Locatie Science Meets Business: Rabobank Rijk van Nijmegen, Keizer Karelplein 1, Nijmegen (t.o. De Vereeniging).

Where Health Leads Innovation
Het Health Valley Event 2015 is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de gezondheidszorg. Het dagvullend programma presenteert trends en ontwikkelingen in de zorg, er zijn productdemonstraties, inhoudelijke sessies, trendsessies, pecha kucha’s, een Investorslounge en dus ook de SMB-bijeenkomst Science Meets Business, die geleid wordt door sessievoorzitter John Schalken).
Op de beursvloer van het Health Valley Event presteert SMB zich in een stand met Novio Tech Campus en Kadans Science Partner.
Rode draad van de gehele dag: de zorg is Leading! Dagvoorzitter is Diederik Jekel.

Informatie: zie website Health Valley Event