22-03-2014

Europese vestiging Tokyo Future Style op Novio Tech Campus

Het Japanse bedrijf Tokyo Future Style Inc. opent op 1 april a.s. een Europese vestiging bij SMB Life Sciences op de Novio Tech Campus. Tokyo Future Style ontplooit diverse activiteiten in de biotech-industrie. De core business is het helpen van kleine Japanse bioventure-bedrijven om een stap te zetten op markten buiten Japan. Andersom introduceert Tokyo Future Style buitenlandse bedrijven met innovatieve kennisproducten en technologieën op de Japanse markt.

Takashi Endo, CEO van Tokyo Future Style, was op 18 maart persoonlijk naar Nijmegen afgereisd om het huurcontract van het kantoor in het M-gebouw op de Novio Tech Campus te tekenen. Peter Nelissen, de nieuwe general manager Europe, behartigt de belangen voor Tokyo Future Style in Europa en legt de contacten tussen potentiële afnemers en aanbieders voor business opportunities. Hij heeft ruime ervaring en kennis op gebied van technische microbiologie, immunologie, biomaterialen ontwikkeling en productie en medische diagnostiek. Hij beschikt bovendien over een groot internationaal netwerk in Europa.

Tokyo Future Style bij NTC

V.l.n.r. Chiel van Dijen (Kadans Biofacilities), Peter Nelissen (Tokyo Future Style Europe), Takashi Endo (Tokyo Future Style Japan) en John Schalken en John van Sambeek (SMB Life Sciences).