13-01-2015

Een ondernemend en succesrijk 2015

Het afgelopen jaar heeft SMB Life Sciences jonge ondernemingen gefaciliteerd en ondersteund met een geïntegreerd dienstenpakket. Met steun van EFRO/Gelderland maken starters en jonge bedrijven steeds vaker gebruik van de coaching- en begeleidingstrajecten, de faciliteiten en huisvesting met name op Novio Tech Campus (9 huurders in 2014, waaronder twee internationale ondernemingen), de Meet & Greet en niet te vergeten het SMB-netwerk.

De verbinding tussen science en business werpt zijn vruchten af, mede dankzij de ruim 50-bijeenkomsten in de SMB Meet & Greet van Novio Tech Campus. Met als highlights in 2014 de opening van iLAB Nijmegen in april, de gezamenlijke bijeenkomst met Health Valley “Molecule to business” in september, de Dutch Life Sciences Conference in november en onze maandelijkse meetings Science Meets Business. Verbinden, kennis en ervaring delen en samenwerking stimuleren is en blijft een belangrijk speerpunt!

Ook het komend jaar stimuleert SMB Life Sciences innovaties, bedrijvigheid en het beginnende ondernemerschap. We doen dit als dochter van het Radboudumc samen met onze partners, met name Novio Tech Campus, Kadans Biofacilities, Radboud Universiteit en de HAN Hogeschool, in het centrum van Health Valley, onder het motto Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst!

Het team van SMB Life Sciences ontmoet u graag weer in 2015.

Nieuwjaar 2015 - 2