06-02-2014

De Koningh Medical Systems opent kantoor op Novio Tech Campus

Per 1 maart opent De Koningh Medical Systems (DKMS) een vestiging op de Novio Tech Campus. DKMS is het tweede bedrijf dat met SMB een huurovereenkomst afsluit. Daardoor zijn op de Novio Tech Campus nu de eerste tien bedrijven gevestigd.
DMKS ontwikkelt high tech mechatronische instrumenten en systemen voor de medische markt. Het hoofdkantoor met productiefaciliteiten staat in Arnhem en telt zo’n 30 medewerkers. Met een vestiging in Nijmegen wil DKMS dichter bij de innovaties zitten. Algemeen directeur Ivar Donker : ”We kunnen sneller anticiperen als we eerder betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen. Nijmegen kent gerenommeerde en jonge bedrijven in de life sciences, health en high tech, waaronder de spin-offs van het Radboudumc en Radboud Universiteit; een open-innovatieomgeving waarin we graag (samen)werken”.

DKMS biedt haar medische klanten specialistische know-how in de fijnmechanica, optica en elektronica. Zusterbedrijf De Koningh Advanced Technology werkt onder andere voor laboratoria en voor bedrijven in de semiconductor- en automatiseringsbranche. Een vestiging op de Novio Tech Campus is voor DKMS dan ook uitstekende gelegenheid om haar netwerk uit te breiden.

FOTO vlnr Chiel van Dijen (Kadans), John Schalken (SMB), Martin de Wit en Ivar Donker (DKMS) en John van Sambeek (SMB) na afsluiting huurovereenkomst op 4 februari jl.
DKMS - website