19-04-2018

InnoBoot 2018 @ StartUpDelta Summit in Arnhem

startupdeltasummit-header

Uitnodiging

Op 19 april vindt een speciale lustrumeditie van InnoBoot plaats op de StartupDelta Summit op het IPKW terrein in Arnhem. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit nationale startup event en om de drie InnoBootsessies bij te wonen. Hieronder vind je meer informatie over ons programma en praktische informatie over het event.

Programma

InnoBootsessie: Data science van theorie naar praktijk
15:00-16:00 (Gele Dome)
Verzamel, bewerk of analiseer jij grote dataverzamelingen? Of ben je op zoek naar data science kennis? Kom dan naar deze innobootsessie, waar verschillende start-ups uitleggen wat zij doen op het gebied van dataverwerking en hoe ze samenwerken met het nieuwe Data Science Centre van de Radboud Universiteit en het Radboudumc.

InnoBootsessie: Business Meets Science
16:00-17:00 (Gele Dome)
Veel start-ups hebben problemen met het samenwerken met kennisinstellingen. Hoe kom je bij de juiste persoon terecht? Hoe krijg je überhaupt mogelijkheden samen te werken met kennisinstellingen? In deze sessie zullen Briskr, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Radboud Universiteit en Radboudumc laten zien wat de mogelijkheden zijn die door start-ups benut kunnen worden.

InnoBootsessie: Groene Chemie voor een duurzame omgeving
17:00-18:00 (Floating Future room)
Door onze manier van leven en werken is er een weinig duurzame situatie ontstaan. Hier moet wat aan gedaan worden. Daarom zijn de 12 principes van Groene Chemie opgesteld waarvan een aantal (o.a. afvalreductie en hernieuwbare materialen) voor elke ondernemer interessant zijn. Om u te inspireren zullen we een kijkje geven in de ontwikkelingen die op dit gebied gaande zijn en laten ondernemers zien hoe zij Groene Chemie in de praktijk toepassen.

Strategische sessie: ‘Wat als faciliteiten en open data voor startups goed vindbaar zouden zijn?’
17:00-18:00 (Expertise Dome)
Er zijn diverse publieke faciliteiten en diensten beschikbaar voor startups, maar weten startups wel waar ze deze kunnen vinden? In onze sessie matchen we de vraag van startups met het aanbod van de faciliteiten en diensten die de publieke organisaties aanbieden. Vervolgens dagen we jullie uit om structurele oplossingen te bedenken voor het matchmaking en om eventuele gaten tussen vraag en aanbod te dichten.

Kijk op de website van de StartupDelta Summit voor het volledige programma.

Praktische gegevens
Tijden: 13:00-22:00 uur
Locatie: Industriepark Kleefse Waard, Arnhem
Tickets: standaard €99,- | Student €10,- | Startups gratis
Website: www.startupdeltasummit.com

Wij hopen je te mogen verwelkomen op 19 april. Graag tot dan!

Team Innoboot

Briskr | HAN | Novio Tech Campus | Radboud Universiteit | SMB