15-11-2018

Privé: Science Meets Business together with MeetINN; Internet of Things & Data Growth

Datum: Donderdag 15 november 2018
Tijd: 17:00-19:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur)
Locatie: Novio Tech Campus, Meet&Greet ruimte, gebouw M, Transistorweg 5 Nijmegen (routebeschrijving)

Thema: Internet of Things & Data Growth

We hebben te maken met een explosie van data, hoe gaan we hier mee om?

De wijze waarop onze data wordt opgeslagen en gebruikt is de laatste jaren aanzienlijk veranderd. IoT levert een constante en groeiend stroom aan data op. De hoeveelheid data biedt echter ook prachtige kansen. De ongebreidelde groei aan informatie biedt een eindeloos aantal veranderingen en kansen voor de maatschappij, technologie, wetenschap en economie, kennis wordt vereeuwigd binnen de omvangrijke dataomgevingen.

De mogelijkheden die gebruikers hebben om data te genereren groeit met de mogelijkheden die devices- en applicatiegebruikers bieden. Hoe bewaren we deze data als gebruikelijke systemen vol dreigen te stromen en niet iedereen 100% naar een Public Cloud wenst over te gaan?

SMB en ICT Netwerk Nijmegen (INN) organiseren samen een nieuwe bijeenkomst rondom IoT & Data Growth. Spreker Harold Koenders is onafhankelijk storage specialist en schrijver van vele artikelen omtrent dit onderwerp, o.a. n vakbladen als Dutch IT Channel. En Max Leijtens van LoRa WAN. Daarnaast zullen diverse ondernemers pitchen zoals Bart Groothuizen (OostNL), WaalbrugWire (UWV Werkbedrijf) en Rens Rovers (Zoolt). We sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Kom naar deze MeetINN je bent weer helemaal op de hoogte!

Deze bijeenkomst is in het Nederlands, toegang is gratis, maar registratie is wel gewenst. Nieuwe gasten zijn altijd welkom, dus voel je vrij om deze uitnodiging te delen met relevantie personen in je netwerk!

Met vriendelijke groet,

Teams van SMB & ICT Netwerk Nijmegen

Klik hier voor registratie via ICT Netwerk Nijmegen

The monthly meetings Science Meets Business aim to connect people and exchange knowledge in the world of science and business.